Izrada strojeva

Povećajte kapacitete svoje proizvodnje

Isporučujemo kvalitetna i cjelovita rješenja izrade strojeva prema potrebama kupca. Strojevi se crtaju u modernim 3D programima, a klijent dobiva na uvid 3D nacrt stroja prije njegove gradnje. Brinemo o uštedi energije i energenata, a smanjenjem otpada i gubitaka povećavamo iskoristivost ulaznih i potrošnih materijala u svrhu ekološki prihvatljivog gospodarenju otpadnih materijala i energije.

Testiranje proizvoda

Nakon izrade, a prije puštanja u rad, vršimo testiranje našeg proizvoda u prostorijama naše tvrtke kako bismo vam osigurali vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluge.

Nadzor proizvodnih linija

Izrada i puštanje u rad najsuvremenijih sustava za kontrolu kvalitete u kojima se nadzor proizvodnih linija vrši korištenjem industrijskih kamera. Industrijski roboti mogu biti dio stroja ako se studijom isplativosti procijeni kako će robot smanjiti troškove i povećati produktivnost.

Projekti strojogradnje

Projekti strojogradnje mogu varirati od malih strojeva za inspekciju proizvoda pa sve do velikih proizvodnih linija za pakiranje.

Sigurnost strojeva

Naša tvrtka nudi izradu sigurnosnih sustava na novim strojevima i robotima koje isporučujemo, baš kao i na postojećim strojevima kupaca koji ne posjeduju adekvatnu sigurnost sustava, uz poštivanje najviših standarda i formi pri projektiranju i izvedbi.